Salgromatic sammutusjärjestelmät eivät menetä toimintakykyään missään olosuhteissa…ikinä.

ONGELMA – Tulipalot ja niiden seuraukset

Tulipalo on aina vaarallinen palon tyypistä tai paikasta riippumatta ja tuli, savu sekä tulipalon sammutustyöt aiheuttavat aina vahinkoa. Toisinaan palovahinko voi olla pieni, jossa ainoastaan jokin yksittäinen laite tuhoutuu mutta pahimmillaan tulipalo voi maksaa ihmishenkiä ja tuhota koko yrityksen liiketoiminnan. Kaluston ja omaisuuden tuhoutuminen, tuotannon, palvelun ja toimintojen keskeytyminen ja tietojen menetys ovat kalleimmat yritystä kohtaavat onnettomuudet ja ne voivat koitua liiketoiminnalle kohtalokkaiksi. Tulipalosta kärsii usein myös yrityksen imago, maine ja toiminnan luotettavuus.

Yrityksen liiketoiminnan ja riskienhallinnan kannalta on erittäin tärkeää muistaa, että tulipalon ei välttämättä tarvitse olla iso, vaan pienikin tulipalo strategisesti tärkeässä kohteessa voi keskeyttää koko yrityksen toiminnan pitkäksi aikaa. Vaikka vakuutukset korvaisivatkin tulipalosta syntyneet aineelliset vahingot, niin tulipalon johdosta mahdollisesti kilpailijalle menetettyä tilausta, projektia tai jopa koko asiakassuhdetta ei korvaa mikään.

RATKAISU – Salgromatic sammutusjärjestelmä

Nykyaikaiset Salgromatic palontorjuntaratkaisut ovat vaivattomin ja nykyaikaisin tapa ehkäistä edellä mainittujen vahinkojen syntymistä ja ne mahdollistavat paloteknisen yritysturvallisuuden ja liiketoimintavarmuuden yksilöllisen optimoinnin, sekä paloriskien hallinnan tehokkaasti, vaivattomasti, järkevillä kustannuksilla ja tarkasti juuri siellä missä ne sijaitsevat. Salgromatic
sammutusjärjestelmällä tulipalo saadaan sammumaan muutamassa sekunnissa, mikä tarkoittaa pienempiä vahinkoja, alhaisempia korjauskustannuksia, enemmän aikaa pelastautumiseen, sekä lyhempiä seisanta-aikoja ja toiminnan keskeytyksiä.

Testatut ja sertifioidut sammutusratkaisumme edustavat elinkaarikustannuksiltaan markkinoiden alhaisinta tasoa ja ne pystyvät palvelemaan kaikkia asiakasryhmiä, palosuojaukselle asetetusta turvallisuustasosta tai vaatimuksista riippumatta. Salgromatic on korkealuokkainen ja tulevaisuusvarma turvaratkaisu vaativiin kohteisiin ja niillä pystytään suojaamaan helposti lähes kaikenlaiset koneet, tilat, laitteet, sekä tuotanto- ja palveluprosessit tulipalojen varalta.

SAMMUTUSJÄRJESTELMÄN KATTAVAT HYÖDYT – Sinulle ja yrityksellesi

 • SUOJELEE
  liiketoiminnan jatkuvuutta, luotettavuutta, imagoa ja elintärkeää infraa
 • TURVAA
  tuotanto- ja palveluprosesseja, koneita, laitteita, tiloja, ihmisiä ja omaisuutta
 • RAJOITTAA
  palovahingot, antaa lisäaikaa ja helpottaa pelastustoimia hätätilanteessa
 • MINIMOI
  toimintakatkokset, seisanta-ajan ja korjauskustannukset palon sattuessa
 • PARANTAA
  turvateknistä etumatkaa, kilpailuetua ja toimintavarmuutta
 • HELPOTTAA
  riskienhallintaa ja madaltaa keskeytysvahinkojen todennäköisyyttä
 • SÄÄSTÄÄ
  palosuojelun kokonaiskustannuksissa tuoden samalla turvallisuuslisäarvoa
 • VAPAUTTAA
  resursseja kun tiedetään että toiminnalle kohtalokkaat paloriskit ovat hallittu

TUOTEVALIKOIMA – Valmis tai räätälöity sammutusjärjestelmä juuri sinulle sopivana kokonaisuutena

Tuote- ja ratkaisuvalikoimamme ulottuu yksinkertaisista kohde-, laite- ja paikallissuojauksista räätälöitäviin sammutuslaitteistokokonaisuuksiin, sekä kokonaisvaltaisiin huonetila- ja kiinteistösuojausratkaisuihin. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset osasto- ja avoaluesuojaukset kaikissa kokoluokissa, siirrettävät automaattiset sammutusjärjestelmät, sekä yksilölliset erikoissammutusratkaisut. Asiakkaanamme voit valita parhaiten vaatimuksiasi vastaavat palontorjuntaratkaisut kompakteista valmisjärjestelmistä aina yksilöllisesti ja täsmällisesti juuri sinun yrityksesi tai asiakkaasi tarpeisiin suunniteltuun korkean turvallisuuden modulaariseen palosuojausjärjestelmään.

TUTUSTU ENEMMÄN – Esitteistämme löydät laajalti lisätietoa sammutusjärjestelmästä

KATSO TUOTEVIDEOITA – Näet miten Salgromatic sammutusjärjestelmä toimii käytännössä

Lisää videoita löydät YouTube kanavaltamme

> Ota yhteyttä, tehdään turvallisempi tulevaisuus yhdessä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumerosi

Aihe

Viesti